ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΠροσοχή: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Έρχεται δύσκολο 24ωρο με καταιγίδες και μποφόρ

Προσοχή: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Έρχεται δύσκολο 24ωρο με καταιγίδες και μποφόρ

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από αργά το απόγευμα της Κυριακής, έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στις 13:00, προειδοποιώντας για αλλαγή των συνθηκών από το απόγευμα της Κυριακής, έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, η πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιαστεί στην ανατολική και νότια χώρα από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-12-2023) έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

  • Αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Α. Από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-12-2023) έως και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (περιοχή Λήμνου – Σαμοθράκης).

Β. Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) μέχρι αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κατά τόπους την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και την ανατολική νησιωτική χώρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης