ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΜε Παλαιστινιακές σημαίες υποδέχτηκαν στην Κωνσταντινούπολη τον Μπλίνκεν

Με Παλαιστινιακές σημαίες υποδέχτηκαν στην Κωνσταντινούπολη τον Μπλίνκεν

Τις ύψωσαν νεαροί σε διάβαση δρόμου από όπου θα περνούσε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο Αμερικανός ΥΠΕΞ, Άντονι Μπλίνκεν, πρώτο σταθμό τη περιοδείας του σε χώρες της Μέσης Ανατολής.

Τα βασικά θέματα της ατζέντας είναι η ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, τα F-16 που ζητάει η Τουρκία από τις ΗΠΑ καθώς και οι εξελίξεις στον πόλεμο στη Γάζα, με Άγκυρα και Ουάσιγκτον να έχουν διαφορικές προσεγγίσεις.

Ο Άντονι Μπλίνκεν θα συναντηθεί αύριο Σάββατο με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Χακάν Φιντάν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να συναντηθεί το μεσημέρι και με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Την ώρα που ο Αμερικανός ΥΠΕΞ αποχωρούσε από το αεροδρόμιο, ομάδα νεαρών κρέμασε παλαιστινιακή σημαία σε υπερυψωμένη διάβαση, στον δρόμο που θα περνούσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης