Παπαγγελόπουλος: «Παρακαλώ να μην διωχθεί ποινικά το σκυλάκι μου ο Φοίβος…»

Must Read

Γελάει ο κόσμος με τη χθεσινή κατάθεση του Νίκου Μανιαδάκη στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, στην οποία ο μάρτυρας ανέφερε (για ποιο λόγο άραγε;) ότι το σκυλί του ίδιου και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου το δύο… παίζουν μαζί, αν και οι ίδιοι δεν γνωρίζονται… Σε μια προανακριτική για κλάματα, το πιο σοβαρό που βρήκε να πει ο Μανιαδάκης είναι πως γνωρίζονται τα σκυλιά τους.

«Θερμά παρακαλώ τους φαιδρούς, άθλιους συκοφάντες, να μην επιδιώξουν να διωχθεί ποινικά και το αγαπημένο μου σκυλάκι, ο Φοίβος», είπε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ο οποίος έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και προσέθεσε: «Ορκίζομαι ότι και εγώ και αυτό (το σκυλί) δε γνωρίζαμε ότι ο σκύλος που έπαιζε ήταν του κ. Μανιαδάκη».

Δείτε επίσης: Προανακριτική: Άδειασε τον Στουρνάρα ο Μανιαδάκης στην κατάθεσή του

Θυμίζουμε ότι κατά τη χθεσινή κατάθεσή του ο κ. Μανιαδάκης, απαντώντας στο ερώτημα αν γνωρίζει τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, είπε ότι είναι γείτονες και ότι το σπίτι του βρίσκεται δίπλα στην πατρική οικεία του Αλέξη Τσίπρα. Είπε ακόμα ότι «τα σκυλιά τους παίζουν μαζί και ότι τον έχει συναντήσει και στον μπαρμπέρη μας και στο μπακάλικο». Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι δεν έχουν κάποια σχέση και δεν έχουν μιλήσει ποτέ.

Ο διάλογος στην προανακριτική

Ο διάλογος που διημείφθη στην προανακριτική ήταν ο εξης όταν ο Κ. Κυρανάκης της Ν.Δ ρώτησε τον μάρτυρα αν γνωρίζει τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο:

Μανιαδάκης: «Είμαστε γείτονες. Τόσο γείτονες που τα σκυλιά μας παίζουν μαζί. Τον έχω συναντήσει και στον μπαρμπέρη μας και στο μπακάλικο» είπε ο κ. Μανιαδάκης και ξέσπασε σε γέλια. Ο διάλογος ήταν απολαυστικός :

Κ. Κυρανάκης: Γιατι γελάτε;

Μανιαδάκης: Είναι μια διαβολική σύμπτωση. Δεν έχουμε όμως κάποια σχέση. Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ.

Κ. Κυρανάκης: Από το τέλος του 2017 και μέχρι σήμερα έχετε συναντηθεί εκεί στη γειτονιά;

Μανιαδάκης: Ναι. Χωρίς να μιλήσουμε

Κ. Κυρανάκης: Εκείνος σας γνωρίζει;

Μανιαδάκης: Δεν ξέρω.

Κ. Κυρανάκης: Δίπλα στον κ. Παπαγγελοπουλο ξέρετε ποιος κατοικεί;

Μανιαδάκης: Είναι το πατρικό του κ. Τσίπρα

Κ. Κυρανάκης: Έχετε δει συναντήσεις του κ. Παπαγγελοπουλου με τους εκεί ενοίκους;

Μαναδιάκης: Όχι»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This