ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΘρίλερ στα Εξάρχεια: Τα ευρήματα του ιατροδικαστή στην 57χρονη και το σενάριο της ανθρωποκτονίας

Θρίλερ στα Εξάρχεια: Τα ευρήματα του ιατροδικαστή στην 57χρονη και το σενάριο της ανθρωποκτονίας

Στο σπίτι βρέθηκε ένα ξυράφι

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να δολοφονήθηκε η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε σπίτι στα Εξάρχεια το απόγευμα της Πέμπτης. Τα ευρήματα του ιατροδικαστή αποκλείουν τον ενδεχόμενο της αυτοκτονίας για την 57χρονη και η αστυνομική έρευνα προσανατολίζεται στο σενάριο της ανθρωποκτονίας.

Νεκρή γυναίκα στα Εξάρχεια! Το περίεργο τηλεφώνημα που έκανε ο άντρας της!

Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν η άτυχη γυναίκα να προκάλεσε μόνη της τόσο βαθιά τραύματα στους καρπούς με ξυράφι και εκτιμάμ πως προκλήθηκαν από άλλον.

Ο σύζυγος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, τους οποίους ειδοποίησε, ότι τόσο η γυναίκα όσο και αυτός είχαν αποφασίσει να βάλουν τέλος στην ζωή τους κόβοντας ο ένας τις φλέβες του άλλου! Οι γιατροί που εξέτασαν τον άνδρα στο νοσοκομείο ανέφεραν ότι τα τραύματά του είναι επιφανειακά.

Στο σημείωμα, το οποίο βρέθηκε και μεταφέρθηκε στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για γραφολογική εξέταση, αναγράφεται μεταξύ άλλων: «Τα κορμιά μας δεν έχουν πλέον κανένα νόημα έτσι όπως καταντήσαμε. Αποφασίσαμε να φύγουμε από αυτόν τον κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο σπίτι στα Εξάρχεια εντοπίστηκε, επίσης, ένα ξυράφι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης