ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΟ Έντι Ράμα χτύπησε γυναίκα δημοσιογράφο σε ζωντανή μετάδοση

Ο Έντι Ράμα χτύπησε γυναίκα δημοσιογράφο σε ζωντανή μετάδοση

Οργισμένες είναι οι αντιδράσεις για την απρεπή και απαράδεκτη συμπεριοφορά του πρωθυπουργού της Αλβανίας απέναντι σε γυναίκα δημοσιογράφο στα Τίρανα. Μόλις του απηύθυνε ερώτημα, ο Έντι Ράμα όχι μόνον την αγνόησε επιδεικτικά, αλλά χειροδίκησε εναντίον της.

Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες που τραβούσαν live τις δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού, ο οποίος άπλωσε το χέρι και έσπρωξε στο πρόσωπο την ρεπόρτερ.

Δείτε το βίντεο

«Η άρνηση και η αποφυγή του πρωθυπουργού για μια συγκεκριμένη απάντηση συνοδεύτηκε από εκφοβιστική γλώσσα και παραβίαση της δεοντολογίας, μέχρι και παραβίαση της σωματικής ακεραιότητας δημοσιογράφου» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αλβανών Δημοσιογράφων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αμπρόζια Μέτα ρώτησε τον Έντι Ράμα για ένα επενδυτικό σχέδιο στο νησί Σαζάν -περιβαλλοντικά προστατευόμενη περιοχή- όπου έχει αναφερθεί ότι ο Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ, θα συμμετάσχει στην κατασκευή ακινήτων για τουριστική εκμετάλλευση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης