ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑ«Σαφάρι» ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη για την παραβατικότητα ανηλίκων

«Σαφάρι» ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη για την παραβατικότητα ανηλίκων

Ελέγχθηκαν συνολικά 129 ανήλικα άτομα

Η ραγδαία αύξηση των επεισοδίων βίας μεταξύ ανηλίκων έχει προκαλέσει συναγερμό στις Αρχές. Στο πλαίσιο της εξάλειψης, της πρόληψης και της αντιμετώπισης της παραβατικότητας των ανηλίκων η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε σαρωτικούς ελέγχους σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, η επιχειρησιακή δράση από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχές του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, όπου ελέγχθηκαν συνολικά 129 ανήλικοι. 

Σκοπός της εν λόγω δράσης ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.

Τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης, αξιοποίησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται αύξηση τέτοιων περιστατικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης