ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΑνελέητο ξύλο στο κοινοβούλιο της Γεωργίας!

Ανελέητο ξύλο στο κοινοβούλιο της Γεωργίας!

Σκηνές χάους στο κοινοβούλιο της Γεωργίας

Αδιανόητες σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν στο κοινοβούλιο της Γεωργίας, κατά τη διάρκεια συζήτησης για το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο που αφορά την «ξένη επιρροή», το οποίο σύμφωνα με τους επικριτές του, έχει στόχο να φιμώσει τους διαφωνούντες.

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ομιλία βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, ένας βουλευτή της αντιπολίτευσης του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπά με γροθιές στο κεφάλι! Επικράτησε το απόλυτο χάος με βουλευτές να πιάνονται στα χέρια  και άμεσα κόπηκε η ζωντανή σύνδεση. 

Όλα αυτά συνέβησαν την ώρα που έξω από τη Βουλή εκατοντάδες Γεωργιανοί διαμαρτύρονταν κατά του προτεινόμενου νόμου, ο οποίος υποστηρίζουν ότι υπονομεύει την προσπάθεια της Γεωργίας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης