ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΟλυμπιακός: Έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Champions League Πόλο Γυναικών διά χειρός Νικόλ Ελευθεριάδου!

Ολυμπιακός: Έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Champions League Πόλο Γυναικών διά χειρός Νικόλ Ελευθεριάδου!

Αντιμετωπίζει την ισπανική Σαμπαντέλ

Μεγάλη επιτυχία!

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της καταλανικής Ματαρό και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του φετινού LEN Champions League η ομάδα πόλο γυναικών!

Έχοντας για πρωταγωνίστρια την Νικόλ Ελευθεριάδου, η οποία πέτυχε 7 γκολ, οι «ερυθρόλευκες» επιβλήθηκαν με 16-12 της αντιπάλου τους για το Final-4 που διεξάγεται (σπίτι τους) στην Βαρκελώνη, παίρνοντας την εκδίκησή τους από την ισπανική ομάδα για τον περσινό αποκλεισμό στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Κλείνοντας έτσι ραντεβού στον τελικό της Κυριακής (21/4, 15:00) με την πανίσχυρη επίσης ισπανική Σαμπαντέλ.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-4, 6-2, 5-4.

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 7, Τριχά 1, Ξενάκη, Σιούτη 3, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα, Βασιλική Πλευρίτου 2, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης