Σάστισε το σύμπαν από τη νέα γκάφα του Μπάιντεν!

Θέλει και νέα τετραετία…

Must Read

Ο Τζο Μπάιντεν έγινε για μία ακόμη φορά viral, καθώς μια νέα γκάφα ήρθε να προστεθεί στην ιδιαίτερα πλούσια συλλογή του, η οποία εκτός από τις στιγμές γέλιου που προσφέρει, αυξάνει συνεχώς την ανησυχία για την κατάστασή του, ενόψει μάλιστα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, όπου ονειρεύεται κι άλλη τετραετία διακυβέρνησης…

Ο Αμερικανός Πρόεδρος μιλώντας στην Ουάσιγκτον, ζήτησε από το κοινό να φανταστεί τι θα μπορούσε να κάνει, με ακόμα άλλη μία θητεία στον Λευκό Οίκο: «Ακόμα τέσσερα χρόνια. Παύση»!

Διάβασε δηλαδή από το auto cue (τηλεϋποβολέας) ακόμα και την παύση ο Μπάιντεν!

Δείτε το πρόσωπο του ανθρώπου που καθόταν πίσω του και την αγωνία στο βλέμμα του, μετά την αναφορά του Αμερικανού Προέδρου!

Ο Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε να επισημάνει τη γκάφα σχεδόν αμέσως και να κάνει share το σχετικό βίντεο, αποκαλώντας τον Μπάιντεν «γνωσιακά εξασθενημένο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This