Σοκ στην Ημαθία: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτριες!

Την στιγμή που έκαναν ιππασία...

Must Read

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Ημαθίας μετά την καταγγελία δύο ανήλικων κοριτσιών πως ιδιοκτήτης στάβλου τις παρενόχλησε σεξουαλικά!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν, την περασμένη Τρίτη είχε διοργανωθεί σχολική εκδρομή στην περιοχή του Άλσους Αγίου Νικολάου Ημαθίας στην οποία βρίσκεται ο στάβλος.

Εκεί, τα κορίτσια έκαναν ιππασία και τότε ήταν που δέχτηκαν την σεξουαλική παρενόχληση από το διεστραμμένο 59χρονο!

Όταν επέστρεψαν σπίτι τους οι ανήλικες, 15 και 14 ετών, ενημέρωσαν τους γονείς τους και εκείνοι με τη σειρά τους την Αστυνομία. Καταγγελία έγινε και από τον διευθυντή του σχολείου που πηγαίνουν οι μαθήτριες.

Ο 59χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Ο ανωτέρω (σ.σ. ο 59χρονος) κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής του Γυμνασίου, προέβη σε γενετήσιες πράξεις (θωπείες σε διάφορα μέρη σώματος), σε βάρος των ανηλίκων μαθητριών ενώ πραγματοποιούσαν ιππασία με άλογα ιδιοκτησίας του.Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Τα ανήλικα κορίτσια το απόγευμα της Πέμπτης (25.04.24) εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχολόγου, ελήφθησαν καταθέσεις από γονείς των ανήλικων, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τ.Α. Νάουσας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This