«Ανάσταση» στο Αιγαίο μέσω Χάγης φέρνει ο Κυριάκος μας!

Ο έχων ένα Αιγαίο, να δίνει το μισό…

Must Read

Αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, θα πρέπει να αναμένουμε ραγδαίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Η επικείμενη επίσκεψη του Κυριάκου μας στον φίλο και συνοδοιπόρο του Ταγίπ Ερντογάν, φαίνεται ότι θα είναι η θρυαλλίδα που θα τις πυροδοτήσει.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, στο Μαξίμου τα νομικά μολύβια έχουν πάρει φωτιά, προκειμένου να τεθεί η πλατφόρμα πάνω στην οποία θα χτιστεί ο οδικός χάρτης με προορισμό τη Χάγη.

Σε αυτή την ιστορική εξέλιξη, ο κυβερνήτης μας θα βρει παραστάτες τόσο τον Στέφανο Κασσελάκη, όσο και το Νίκο Ανδρουλάκη. Ο πρώτος φαίνεται ότι έχει ήδη ενημερωθεί από τον πρέσβη της «φίλης και συμμάχου», Τσούνη, ενώ ο δεύτερος θα υποταχθεί στο μίζερο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και θα ακολουθήσει, για να εξασφαλίσει τουλάχιστον την παραμονή του στην προεδρία του κινήματος.

Εννοείται ότι η προετοιμασία στο Μαξίμου έχει έναν και μοναδικό σκοπό: Να πείσει τους υπηκόους του εθνοσωτήρα μας, ότι η παράδοση του μισού Αιγαίου, είναι σύννομη με το διεθνές δίκαιο. Θα υπάρξουν βλέπετε οι τοξικοί και οι μοναχοφάηδες που θα αντιδράσουν σφοδρά μιλώντας για προδοσία. Επικαλούμενοι το δίκαιο της θάλασσας, καθώς οποιαδήποτε προσφυγή στην Χάγη χωρίς προγενέστερη επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια, θα στερήσει από την Ελλάδα το συγκεκριμένο δικαίωμα.

Για αυτούς, η μέθοδος αντιμετώπισης είναι γνωστή: «Φτου σας ψεκασμένοι που θέλετε να κόψετε το έργο του Κυριάκου μας, που ως άλλος Μωυσής, θα διαμοιράσει το Αιγαίο»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο Μητσοτάκης δεν θα τολμούσε να κάνει τίποτα αν οι υπόλοιποι βουλευτές αντιτίθενται. Αν ο Βούδας Καραμανλής αντί να απέχει από την πολιτική περιμένοντας να παραλάβει καμένη γη να το παίξει εκ του ασφαλούς εθνοσωτηρας Νο2, είχε κάνει πολιτική κίνηση με σημαία τα ελληνοτουρκικά. Αν ο Σαμαράς πέρα των εθνικιστικων λογιδριων, είχε κάνει δυναμική κίνηση μαζί με αυτούς πού τον στηρίζουν, αλλά πού… Απλά αρκέστηκε και αυτός σε μία αποχή για το γάμο ομοφυλοφίλων και τελείωσε εκεί την επανάσταση τού.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This