Μενδώνη-Παναγιωταρέα «κόλλησαν» στο ασανσέρ

Μπήκαν όλοι μαζί στο μικρό ασανσέρ του δημαρχείου...

Λαχτάρησαν μέσα στο ασανσέρ η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και η συνεργάτιδά της Άννα Παναγιωταρέα, οι οποίες βρέθηκαν σήμερα στο δημαρχείο Τρικάλων.

Όπως αναφέρει το trikalavoice, η υπουργός μαζί με την Άννα Παναγιωταρέα και άλλα δύο άτομα, μπήκαν στο μικρό ασανσέρ του δημαρχείου προκειμένου να ανέβουν στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο του δημάρχου Νίκου Σακκά.

Φαίνεται όμως ότι ο ανελκυστήρας «κόλλησε», με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν μέσα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Ζαραμπούκας επιχείρησε να τους βοηθήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τι να κάνει και το κακόμοιρο το ασανσέρ; Με τα (πολιτικά-δημοσιογραφικά) παχύδερμα είναι δύσκολη η δουλειά του!

    Κι αυτές οι κυρίες, έναν όροφο δεν μπορούσαν να τον ανέβουν με τα πόδια; Το έλεγε, η αλήστου μνήμης, Δόμνα Μιχαηλίδου ότι πρέπει να περπατάμε περισσότερο. Ειδικά οι μαθητές για να πάνε στο σχολείο τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης