Μην απορείς ούτε με τους Αυγενάκηδες μήτε με τους Μητσοτάκηδες…

Διαβάστε το: Καλά ξηγήθηκε ο κολλητός της Οικογένειας. Ναι!

O εθνοπατέρας Αυγενάκης τραμπούκισε ανενόχλητος σε μια αίθουσα αεροδρομίου και σφαλιάρισε έναν υπάλληλο. Ξεσηκώθηκε με μια μικρή καθυστέρηση όλος ο πολιτισμένος κόσμος μας, ενώ οι θεματοφύλακες της εγχώριας πολιτικής ηθικής εξέφρασαν την αγανάκτησή τους.

Διαβάστε την συνέχεια στο ANTINEWS

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ‘Μην απορείς ούτε με τους Αυγενάκηδες μήτε με τους Μητσοτάκηδες…’

    Δεν απορώ με αυτούς. Με τους δεξιούς απορώ και εν γένει με τους ψηφοφόρους της ΝΔ που ψήφισαν και ψηφίζουν τα πιο ποταπά στοιχεία της Ελληνικής κοινωνίας. Τραμπούκους, συμμορίτες, παιδεραστές, μαζικούς δολοφόνους, κολλητούς της μαφίας.
    Σιχαμένοι ψηφοφόροι, να μη σου τύχει για φίλος τέτοιος ψηφοφόρος.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης