Σοβαρό επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στην Εύβοια, με δύο μαθήτριες να έρχονται σε συμπλοκή έξω από το Γυμνάσιο Βασιλικού.
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό για τη συχνότητα φαινομένων σχολικής βίας.
Η λογομαχία που εξελίχθηκε σε άγριο καβγά
Σύμφωνα με το οπτικό υλικό, οι δύο ανήλικες ξεκινούν με έντονη λεκτική αντιπαράθεση, η οποία πολύ γρήγορα κλιμακώνεται σε σωματική σύγκρουση.
Οι μαθήτριες ανταλλάσσουν χτυπήματα, κλωτσιές και ύβρεις, ενώ γύρω τους βρίσκονται δεκάδες συμμαθητές που παρακολουθούν και καταγράφουν το περιστατικό χωρίς να παρεμβαίνουν.
Όταν η μία από τις δύο κοπέλες χάνει την ισορροπία της και πέφτει στο έδαφος, σύμφωνα με το βίντεο δέχεται επιπλέον χτυπήματα, με την ένταση να συνεχίζεται για λίγα ακόμη δευτερόλεπτα.
Το συμβάν επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της νεανικής παραβατικότητας και της σχολικής βίας, που εμφανίζει ανησυχητική αύξηση σε διάφορες περιοχές της χώρας.
*Φωτό Αρχείου
Δείτε επίσης:
- Δίκη Τέμπη: «Κόπηκαν» οι Δικηγορικοί Σύλλογοι από την παράσταση κατηγορίας – Δεκτό το Δημόσιο
- Missing Alert για 58χρονη στα Άνω Λιόσια – Αγωνία για την τύχη της Πέππας Σταματίνας







