Aποχαιρετισμός στην μόδα από τον Jean Paul Gaultier

Must Read

Ο αποχαιρετισμός στον χώρο της μόδας από τον Jean Paul Gaultier, τον σχεδιαστή που έβαλε κωνικό σουτιέν στη Madonna, αποθέωσε τη μαρινιέρα και λάτρεψε τη φουστανέλα, την οποία και φόρεσε, έγινε με το ντεφιλέ του στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ανατρεπτικά, συγκινητικά και με τα μεγαλύτερα ονόματα του μόντελινγκ να φορούν τις δημιουργίες του.

Στην πρώτη σειρά των καλεσμένων, η Κάρλα Μπρούνι και ο Νίκος Αλιάγας, οι οποίοι καταχειροκρότησαν τον δημιουργό που επέλεξε να πει το «αντίο» στα 50 χρόνια καριέρας. Η Μπρούνι πριν από την επίδειξη με ανάρτησή της στο Instagram μοιράστηκε τη συγκίνησή της.

«Αγαπητέ Ζαν Πολ Γκοτιέ, μερικές αναμνήσεις περιμένοντας το αποψινό ντεφιλέ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα είναι το τελευταίο. Ήταν πάντα απόλυτη ευτυχία και μεγάλη τιμή για εμένα να συμμετέχω σε αυτά» έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας φωτογραφίες από δικές της εμφανίσεις στην πασαρέλα του μεγάλου Γάλλου μόδιστρου.

Ο Νίκος Αλιάγας απαθανάτισε τη στιγμή της αποθέωσης του Γκοτιέ στην τελευταία του επίδειξη και στη σχετική ανάρτηση έγραψε: «Εδώ και πενήντα χρόνια η μόδα του Ζαν Πολ Γκοτιέ κλίνεται σε χρόνο ενεστώτα. Σε αυτό μάλλον κρύβεται και το μυστικό της επιτυχίας του. Στην ικανότητά του να κάνει την ευχαρίστηση να διαρκεί και να επανεφευρίσκεται στη στιγμή… Ευχαριστούμε, κύριε Γκοτιέ. Εις το επανιδείν για νέες περιπέτειες».

Δόσεις χιούμορ και φουτουριστικές δημιουργίες

Το σόου είχε όλα τα συστατικά της πρόκλησης στα οποία μάς συνήθιζε πάντα το enfant terrible της μόδας. Ο 67χρονος σχεδιαστής έβαλε μεγάλες δόσεις χιούμορ στο σόου με extreme δημιουργίες, όπως το φουτουριστικό νυφικό που φόρεσε η Κάρλι Κλος, μέχρι ένα φόρεμα με παπαρούνες που παρουσίασε η Ισπανίδα ηθοποιός Ρόσι ντε Πάλμα.

Δεκάδες γυναίκες και άντρες μοντέλα, μεταξύ αυτών η Ντίτα φον Τις, η drag queen Violet Chachki, οι αδερφές Hadid, η Paris Jackson και η Γαλλίδα τραγουδίστρια Mylène Farmer, συμμετείχαν στην αποχαιρετιστήρια εξτραβαγκάντσα, η οποία ξεκίνησε με μια… κηδεία.

Ο Boy George τραγουδούσε το «Back to Black» της Amy Winehouse, ενώ σαράντα μοντέλα εμφανίστηκαν ντυμένα στα μαύρα και αποχαιρέτησαν μέσα στο φέρετρο τη μόδα υψηλής ραπτικής όπως την ξέραμε. Στον αποχαιρετισμό του ο σχεδιαστής υποσχέθηκε ότι θα επανέλθει με ένα νέο πρότζεκτ…

Δείτε επίσης: Αθηνά Ρηγοπούλου: Δύο σκυλιά γκρέμισαν την κόρη της Τζένης Βάνου και έσπασε το πόδι της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This