ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΣπίρτζης: Ο Κασσελάκης έβρισε μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου - Άθλια τα πιεστικά του sms στη Νοτοπούλου

Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης έβρισε μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου – Άθλια τα πιεστικά του sms στη Νοτοπούλου

Καταγγελία για απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σε μέλη του εκτελεστικού γραφείου

Από την συχνότητα του OPEN ο Χρήστος Σπίρτζης προχώρησε σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία πως ο Στέφανος Κασσελάκης έβρισε μέλη του εκτελεστικού γραφείου.

Παράλληλα ανέφερε πως «Έχει μια στρατιά επώνυμους στο διαδίκτυο που αυτά που γράφουν δεν έχουν σχέση με όσα πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχετε μάθει τόσο καιρό για συμπεριφορές που πίεζαν αφόρητα δημοσιογράφους και συναδέλφους του; Έβρισε μέλη του εκτελεστικού γραφείου, άθλια τα πιεστικά SMS στη Νοτοπούλου».

Τέλος αναφέρθηκε εκ νέου στον Στέφανο Κασσελάκη πως δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος πρόεδρος λέγοντας «ένας πρόεδρος για τον οποίο υποβλήθηκε και πέρασε πρόταση μομφής θα έπρεπε να έχει την αξιοπρέπεια να εξηγήσει. Αντί γι’ αυτό μίλησε για κουκούλες και κουκουλοφόρους».

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης