ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΦαίη Μπακογιώργου: Διεκόπη η δίκη - Διατάχθηκε η μεταγωγή από τις φυλακές της βασικής κατηγορούμενης

Φαίη Μπακογιώργου: Διεκόπη η δίκη – Διατάχθηκε η μεταγωγή από τις φυλακές της βασικής κατηγορούμενης

Πριν καν ξεκινήσει διεκόπη η δίκη για την υπόθεση του θανάτου της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου με την μητέρα, την αδελφή και την σπιτονοικοκυρά της να κάθονται στο εδώλιο.

Η δίκη θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου. Ο λόγος που δεν έγινε σήμερα η συνεδρίαση που ήταν προγραμματισμένη ήταν επειδή δεν υπήρχε επαρκής αριθμός ενόρκων.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκε σήμερα η μητέρα και η αδελφή της νεαρής ενώ έλειπε η βασική κατηγορούμενη για την δολοφονία της, η σπιτονοικοκυρά, η οποία ενημέρωσε με έγγραφο ότι δεν έχει δικηγόρο να την εκπροσωπήσει και ζήτησε τον διορισμό του ενώ σιτήθηκε και την αναβολή της δίκης επειδή, όπως υποστήριξε, πάσχει από ζάχαρο. Το αίτημα απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Η συνήγορος του πατέρας του 23χρονου θύματος, Βούλα Δημητριάδου ζήτησε την μεταγωγή της σπιτονοικοκυράς από τις φυλακές, αίτημα που έγινε δεκτό από το δικαστήριο το οποίο διέταξε να γίνουν οι σχετικές ενέργειες ώστε η κατηγορούμενη να βρίσκεται στο δικαστήριο στις 7 Οκτωβρίου.

Οι τρεις γυναίκες είναι προσωρινά κρατούμενες για την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

Αναβιώνει σήμερα η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου – Στο εδώλιο μητέρα, αδερφή και σπιτονοικοκυρά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης