ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΑρκαδία: Αλλοδαποί κατέβασαν ελληνικές σημαίες στο Λεωνίδιο!

Αρκαδία: Αλλοδαποί κατέβασαν ελληνικές σημαίες στο Λεωνίδιο!

Δείτε το βίντεο

Θρασείς! Τρία άτομα, ηλικίας 26, 25 και 29 ετών, συνελήφθησαν στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, με την κατηγορία της προσβολής συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής και θρησκευτικής σημασίας! Ημέρα Εθνικής Επετείου σήμερα, η είδηση έγινε μεν γνωστή, αν και το περιστατικό συνέβη σε άλλη -ανύποπτη- στιγμή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες αλλοδαποί, κατά το διάστημα από 26 έως 27 Οκτωβρίου 2024, αφαίρεσαν ελληνικές σημαίες από εξωτερικό χώρο καταστημάτων.

Η πράξη καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας. Την αγανάκτησή του εξέφρασε δημόσια κάτοικος, σημειώνοντας: «Ήρθαν οι τουρίστες να κατεβάσουν το εθνικό μας σύμβολο, την ελληνική σημαία. Τέτοιο τουρισμό θέλουμε; Να απαξιώνουν τα πάντα;». Οι λόγοι της πράξης δεν έχουν ακόμα γνωστοποιηθεί, ενώ αναμένεται να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης