ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΠολάκης: O Κασσελάκης είχε ναρκισσισμό και εγωπάθεια - Δεν έπρεπε οι «87» να του κάνουν το δώρο του αποκλεισμού

Πολάκης: O Κασσελάκης είχε ναρκισσισμό και εγωπάθεια – Δεν έπρεπε οι «87» να του κάνουν το δώρο του αποκλεισμού

Στην τηλεόραση του Kontra εμφανίστηκε ο Παύλος Πολάκης, υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προ δωδεκαμήνου επιλογή στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας πως «είπαμε να βάλουμε ένα νέο άνθρωπο μπροστά, να τον στηρίξουμε για να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μια αξιόλογη αντιπολίτευση και κυβερνούσα δύναμη, Δυστυχώς επτωχεύσαμεν ».

«Όλες τις προσδοκίες αυτές, φρόντισε να τις διαψεύσει, ούτε πολιτική ομάδα συγκρότησε, ούτε πολιτικό σχέδιο παρήγαγε» και συμπλήρωσε πως «αντιθέτως είχε ναρκισσισμό και εγωπάθεια». 

Παράλληλα, δήλωσε πως «ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει τέτοιες κινήσεις που προδίδουν πως ετοιμάζει κάτι δικό του, δεν θα έπρεπε οι «87» να του κάνουν το δώρο του αποκλεισμού».

Τέλος ομολόγησε πως ήταν μεγάλο λάθος που είχε στηρίξει την συγκεκριμένη επιλογή. 

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης