ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΣτ. Κασσελάκης: Η δημοκρατία δεν κρύβεται ούτε εκβιάζεται - «Αδιανόητο να γίνεται ολόκληρο συνέδριο για να αποκλειστεί ένας άνθρωπος»

Στ. Κασσελάκης: Η δημοκρατία δεν κρύβεται ούτε εκβιάζεται – «Αδιανόητο να γίνεται ολόκληρο συνέδριο για να αποκλειστεί ένας άνθρωπος»

«Δεν πιστεύω ότι ο Αλέξης Τσίπρας κινείται στο παρασκήνιο»

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ήταν καλεσμένος ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και νυν σύνεδρος μέχρι στιγμής.

Ο κύριος Κασσελάκης αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας πως «η δημοκρατία δεν κρύβεται, ούτε εκβιάζεται, το ότι «87» μικροί «Τραμπίσκοι» με κατηγορούν για «Τραμπισμό» είναι αν μη τι άλλο ειρωνία, ας αφήσουν εμένα και ας κοιτάξουν τις δικές τους πρακτικές».

«Το μείζον ζήτημα δεν είναι αυτή τη στιγμή αν θα είμαι εγώ υποψήφιος αλλά ο αποκλεισμός εκλεγμένων συνέδρων, προτιμώ οι εκλεγμένοι σύνεδροι να βρίσκονται στο συνέδριο παρά να προτάξω την προσωπική μου φιλοδοξία» πρόσθεσε.

 

Σε ερώτηση για το τι προτίθεται να κάνει, αν δεν μπορέσει να είναι υποψήφιος και αν στα σχέδια του είναι η ίδρυση ενός άλλου φορέα, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορηματικά δήλωσε «Υπάρχει κόμμα, δεν υπάρχει ανάγκη για νέο κόμμα».

 

Παράλληλα φάνηκε σίγουρος για την νίκη του εφόσον συμμετάσχει στο επερχόμενο συνέδριο λέγοντας πως «ο λαός του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι με θέλει και αν έχουν όπως λένε την πλειοψηφία να πάμε στο συνέδριο χωρίς αποκλεισμούς» και επανέλαβε «αν φτάσω στο συνέδριο, θα κερδίσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης