Αρχοντικό της Σύμης κινδυνεύει να «βγει στο σφυρί» λόγω χρεών

Must Read

Στο ηλεκτρονικό σφυρί βγαίνει το ερχόμενο φθινόπωρο ένα αρχοντικό-«κόσμημα» στη Σύμη λόγω των οφειλών της ιδιοκτήτριάς του, η οποία, μάλιστα, διατηρεί στενό δεσμό με δημοφιλή καλλιτέχνη.

Η επιχειρηματίας και γόνος εύπορης οικογενείας της χώρας κινδυνεύει να χάσει το πανέμορφο παραδοσιακό οίκημα λόγω ανεξόφλητου δανείου της διαφημιστικής εταιρίας που διατηρεί και στο οποίο η ίδια έχει μπει εγγυήτρια.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου, το συνολικό ύψος της οφειλής αγγίζει το ποσό των 2.577.960 ευρώ, ενώ το ποσό επιβολής κατάσχεσης ανέρχεται στα 150.000 ευρώ. Επισπεύδουσα του πλειστηριασμού είναι η τράπεζα Alpha Bank, που πέτυχε την έκδοση της σχετικής διαταγής πληρωμής στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, με αποτέλεσμα στις 7 Οκτωβρίου, εκτός απροόπτου, η επιχειρηματίας να δει το ακίνητό της να περνά σε ξένα χέρια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του πλειστηριασμού, πρόκειται για ένα ακίνητο συνολικής έκτασης 141 τ.μ., με θέα στο απέραντο γαλάζιο, που βρίσκεται σε οικόπεδο εμβαδού 309,15 τ.μ., στη θέση Αμπούτσι ή Γυμνάσιο της Σύμης. Έχει δύο ορόφους και βεράντες 44 τ.μ., από όπου η ιδιοκτήτρια συνήθιζε να ατενίζει τους καλοκαιρινούς μήνες το Αιγαίο παρέα με τους εκλεκτούς φιλοξενουμένους της Η ίδια έχει την πλήρη κυριότητα του εντυπωσιακού γωνιακού αρχοντικού, το οποίο συγκεντρώνει βλέμματα θαυμασμού από τους επισκέπτες που κάνουν περατζάδα στην παραλία του νησιού.

Σύμφωνα με τους ντόπιους, μάλιστα, η διώροφη κατοικία είναι σε εξαιρετικά καλή κατάσταση, ενώ η αξία της υπολογίζεται στα 210.000 ευρώ. Μένει, ωστόσο, να φανεί εάν η επιχειρηματίας επιχειρήσει να ανακόψει τη διαδικασία του πλειστηριασμού, προβαίνοντας ενδεχομένως σε κάποια ρύθμιση των ανεξόφλητων οφειλών της προς την τράπεζα προκειμένου να σώσει το ακίνητό της.

Δείτε επίσης: Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων Έβρου: «Κρατάμε γερά. Ο Έβρος δεν πέφτει!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This