ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΝεκρός ο άνδρας που έπεσε νωρίτερα στις γραμμές του Μετρό - Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Νεκρός ο άνδρας που έπεσε νωρίτερα στις γραμμές του Μετρό – Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Η κυκλοφορία στη γραμμή διεξάγεται μεταξύ των σταθμών «Δημοτικό Θέατρο» – «Κατεχάκη» και «Δουκίσσης Πλακεντίας» – «Αγία Παρασκευή»

Τραγική κατάληξη είχε η πτώση ενός άνδρα στις γραμμές του μετρό στον σταθμό Εθνική ‘Αμυνα, αφού τελικά ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική, «σορός άνδρα ανασύρθηκε από συρμό του Μετρό πλησίον του σταθμού “Εθνική ‘Αμυνα” και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στην επιχείρηση ανάσυρσης έλαβαν μέρος δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα».

Η κυκλοφορία στη γραμμή διεξάγεται μεταξύ των σταθμών «Δημοτικό Θέατρο» – «Κατεχάκη» και «Δουκίσσης Πλακεντίας» – «Αγία Παρασκευή».

Εκτάκτως έχει τεθεί σε λειτουργία λεωφορείο με δρομολόγιο από την λεωφόρο Κατεχάκη ως το Χαλάνδρι και πραγματοποιεί στάσεις στους σταθμούς του Μετρό, που υπάρχουν στο τμήμα αυτό.

Δείτε επίσης: Άνθρωπος έπεσε στις γραμμές του Μετρό στον σταθμό «Εθνική Άμυνα» – Αλλαγές στην κυκλοφορία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης