Δικαστική απόφαση-καταπέλτης: Ο σεΐχης του Ντουμπάι απήγαγε τις κόρες του και τις βασάνισε!

Must Read

Απαγωγές, βασανιστήρια και μια εκστρατεία εκφοβισμού. Την Πέμπτη, το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου αναγνώρισε την ευστάθεια των παραπάνω κατηγοριών που προσάπτει στον δισεκατομμυριούχο σεΐχη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ-Μακτούμ, η πρώην σύζυγός του, πριγκίπισσα Χάγια Μπιντ αλ Χουσεΐν, η οποία το έσκασε από το κρατίδιό του πέρυσι, μαζί με τα δύο τους παιδιά. Ο σεΐχης προσπάθησε ανεπιτυχώς να κρατήσει κρυφή την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία δημοσιεύτηκε αφού απορρίφθηκε και η έφεση που άσκησε.

Έπειτα από εκτενείς καταθέσεις μαρτύρων, το δικαστήριο διαπίστωσε ότι ο σεΐχης είναι υπεύθυνος για την απαγωγή και την αναγκαστική επιστροφή στο Ντουμπάι δύο κοριτσιών που απέκτησε από άλλους γάμους. Η μία, η σεΐχα Σάμσα, απήχθη από δρόμο του Κέμπριτζ στη Βρετανία, ναρκώθηκε και όταν ξύπνησε βρισκόταν στο Ντουμπάι, ενώ η άλλη, η σεΐχα Λατίφα, το 2018, ενώ επέβαινε σε γιοτ βρέθηκε αντιμέτωπη με 15 μασκοφόρους κομάντο που την έβαλαν σ’ ένα ταχύπλοο και την εξαφάνισαν. Ήταν η δεύτερη αποτυχημένη απόπειρά της να το σκάσει.

ΣΕΙΧΗΣ ΝΤΟΥΜΠΑΙ
Η Σεΐχα Λατίφα
ΣΕΙΧΗΣ ΝΤΟΥΜΠΑΙ
Η σεΐχα Σάμσα

Η 45χρονη πριγκίπισσα Χάγια ανέδειξε αυτά τα περιστατικά στη δική της δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της στο βρετανικό δικαστήριο για να δείξει ότι ένιωθε και η ίδια κίνδυνο, γι’ αυτό αποφάσισε να τον εγκαταλείψει. Η κόρη του βασιλιά Χουσεΐν της Ιορδανίας ήταν η έκτη σύζυγος του σεΐχη, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά τα οποία είναι τώρα 7 και 11 ετών.

Δείτε επίσης: Ο 83χρονος Μπερλουσκόνι παράτησε για μια μικρότερη την 34χρονη Πασκάλε

Όπως κατέθεσε, αρχικά πίστευε όσα της έλεγε ο σύζυγός της για την τύχη των δύο πριγκιπισσών που είχαν απαχθεί: ότι, δηλαδή, είχαν γυρίσει σπίτι τους και ήταν μια χαρά. Στις αρχές του 2019 όμως άρχισε να έχει υποψίες, τις οποίες του εξέφρασε, και ξεκίνησε παράλληλη σχέση με τον Βρετανό σωματοφύλακά της. Έκτοτε άρχισε ο εκφοβισμός εκ μέρους του σεΐχη και των πρακτόρων του. Ενδεικτικό είναι ότι βρήκε δύο φορές ένα όπλο στο μαξιλάρι της, ενώ προσγειώθηκε και ελικόπτερο έξω από την κατοικία της από το οποίο κατέβηκαν άνδρες, που την απείλησαν ότι αν συνέχιζε θα τη φυλάκιζαν σε απομακρυσμένο νησί.

Μια Ελληνίδα σύζυγος ανάμεσα στις έξι

Ο σεΐχης Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ-Μακτούμ, που είναι 70 ετών, έχει παντρευτεί τουλάχιστον έξι φορές. Η πρώτη ήταν το 1979, οπότε παντρεύτηκε την πρώτη ξαδέρφη του, σεΐχα Χιντ Μπιντ Μακτούμ Μπιν Τζούμα αλ-Μακτούμ, που ήταν τότε 17 ετών, δηλαδή 13 χρόνια μικρότερή του, και του έκανε 12 παιδιά. Ο σεΐχης όμως είναι παντρεμένος και με μια Ελληνίδα, τη Ζωή Γρηγοράκου, με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη, τη σεΐχα Μαχρά. Ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για το ελληνικό σκέλος της οικογένειας του σεΐχη. Από ελάχιστες φωτογραφίες της Γρηγοράκου που κυκλοφορούν στο ίντερνετ φαίνεται μια αθλητική γυναίκα που της αρέσει η σκοποβολή και λατρεύει την κόρη της.

ΣΕΙΧΗΣ ΝΤΟΥΜΠΑΙ
Η Ζωή Γρηγοράκου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This