Ο 83χρονος Μπερλουσκόνι παράτησε για μια μικρότερη την 34χρονη Πασκάλε

Must Read

Από την ανακοίνωση της γραμματείας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι έμαθε η 34χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε ότι ο Καβαλιέρε τη χώρισε για τα μάτια μιας νεότερής της ξανθιάς καλλονής.

Παρόλο που είναι 83 ετών, με σοβαρή επέμβαση στην καρδιά και δημόσιες λιποθυμίες «από εξάντληση», ο Μπερλουσκόνι απέδειξε ότι συνεχίζει να κάνει θραύση στην ερωτική του ζωή.

Η 30χρονη βουλευτίνα του Φόρτσα Ιτάλια, Μάρτα Φασίνα

Όλα ξεκίνησαν όταν το «Diva e Donna» αποκάλυψε ότι η νέα σύντροφος του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας είναι η 30χρονη βουλευτίνα του Φόρτσα Ιτάλια, Μάρτα Φασίνα. Ρεπόρτερ του περιοδικού τούς απαθανάτισε να βγαίνουν από το πεντάστερο ξενοδοχείο της Ελβετίας Bad Ragaz, συνοδευόμενοι από τους σκύλους του Καβαλιέρε.

Το δημοσίευμα, μάλιστα, υποστήριζε ότι η σχέση τους είναι ήδη τόσο σοβαρή, που η 30χρονη έχει μετακομίσει στη βίλα του 83χρονου στο Αρκορε. «Στην Ελβετία με τη Μάρτα: Πού είναι η Φραντσέσκα;» ρωτούσε το περιοδικό στον τίτλο του δημοσιεύματος και ο Μπερλουσκόνι έσπευσε να δώσει την απάντηση.

Η προσωπική γραμματέας του ιδρυτή του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημέρωνε ότι συνεχίζει να υπάρχει μια σχέση βαθιάς φιλίας ανάμεσα στον Σίλβιο και στη Φραντσέσκα, «αλλά δεν υπάρχει ουδεμία αισθηματική σχέση μεταξύ τους», τονίζοντας ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Η 30χρονη βουλευτίνα του Φόρτσα Ιτάλια, Μάρτα Φασίνα

Έκπληκτη δήλωσε σχεδόν αμέσως η Πασκάλε, η οποία ήταν ζευγάρι με τον Σίλβιο από το 2012. «Θα αγαπάω απεριόριστα τον πρόεδρό μου… Ελπίζω να βρει ένα άλλο άτομο που να τον φροντίζει, όπως έκανα εγώ» πρόσθεσε, ρίχνοντας την μπηχτή της.

Συνέχισε στάζοντας «δηλητήριο» για την 30χρονη Φασίνα. «Βρίσκω χαριτωμένο να βλέπω μια βουλευτίνα να βγάζει βόλτα το σκυλάκι μου» σχολίασε, αναφερόμενη στο γεγονός ότι στη φωτογραφία από την Ελβετία η Φασίνα κρατάει το λουρί του σκύλου Ντουντού.

Δείτε επίσης: Κηπουρός «τσέπωσε» 460.000 € για προτομή του Μέγα Αλέξανδρου που βρήκε τυχαία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This