ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΝέο κρούσμα, με 70χρονο που... περιφέρονταν στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα - Σε καραντίνα γιατροί και νοσηλευτές

Νέο κρούσμα, με 70χρονο που… περιφέρονταν στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα – Σε καραντίνα γιατροί και νοσηλευτές

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ένας 70χρονος που πήγε χθες το πρωί στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Το νέο κρούσμα διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού και περιφερόταν αρκετές ώρες στα εξωτερικά ιατρεία, μέχρι που νοσηλεύτηκε σε πεντάκλινο θάλαμο μαζί με άλλους ασθενείς. Το απόγευμα η κατάστασή του επιβαρύνθηκε και στάλθηκε δείγμα στο ινστιτούτο παστέρ. Η απάντηση ήρθε το βράδυ όπου διαπιστώθηκε πως έχει covid-19.

Eτσι, τέθηκε σε καραντίνα ένα μεγάλο μέρος του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού του «Αλεξάνδρα», ενώ ο 70χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον «Ευαγγελισμό», το οποίο είναι «αναπληρωματικό» νοσοκομείο αναφοράς του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για τον 66χρονο από την Ηλεία! Άλλος ένας σε κρίσιμη κατάσταση – Εκκενώθηκε η ΜΕΘ του «Σωτηρία», δέχεται μόνο ασθενείς με κορωνοϊό

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης