ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΔημοσκόπηση Alco: Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται κυβέρνηση και Δικαιοσύνη για τα Τέμπη

Δημοσκόπηση Alco: Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται κυβέρνηση και Δικαιοσύνη για τα Τέμπη

72% καταλογίζει προσπάθεια συγκάλυψης

Κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η δημοσκόπηση της Alco για τον Alpha. Οι πολίτες δεν έχουν εμπιστοσύνη ούτε στο Μαξίμου ούτε στην Δικαιοσύνη για την διαλεύκανση του εγκλήματος στα Τέμπη.

Οι ερωτηθέντες εκτιμούν σε ποσοστό 71% ότι έγιναν λάθος κυβερνητικοί χειρισμοί στην αποκάλυψη της αλήθειας ενώ 72% καταλογίζει προσπάθεια συγκάλυψης.

Το 43% των συμμετεχόντων στην σφυγμομέτρηση δηλώνουν ψηφοφόροι της ΝΔ και θεωρούν ότι έγινε «μπάζωμα» από την κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πολίτες σε ποσοστό 67% (44% καθόλου και 23% λίγο) δεν εμπιστεύονται την Δικαιοσύνη στην έρευνα και την απόδοση ευθυνών για τα Τέμπη ενώ μόλις το 9% απαντά ότι την εμπιστεύεται πολύ.

Οι Έλληνες σε ποσοστό 81% δεν θεωρούν ασφαλή τα ταξίδια με τρένο, καθώς η κυβέρνηση δεν έχει πράξει τίποτε.

Δείτε την δημοσκόπηση

https://exchange.glomex.com/video/v-d7wkjrpjojgp?integrationId=40599w17mbz7o7uw

 

https://exchange.glomex.com/video/v-d7wl4a5er5tt?integrationId=40599w17mbz7o7uw

 

https://exchange.glomex.com/video/v-d7wl674ttenl?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης