ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΝτιτρόιτ: Δρόμοι πλημμύρισαν από διαρροή αγωγού και πάγωσαν από το κρύο - Δύο παιδιά νεκρά

Ντιτρόιτ: Δρόμοι πλημμύρισαν από διαρροή αγωγού και πάγωσαν από το κρύο – Δύο παιδιά νεκρά

Πάγωσαν μέχρι θανάτου στο βανάκι όπου ζούσαν με την οικογένειά τους

Χάος στο Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών με σοκαριστικές εικόνες! Δρόμοι πλημμύρισαν από διαρροή υδάτων και κατόπιν λόγω του πολικού ψύχους πάγωσαν. Αποτέλεσμα ήταν ο τραγικός θάνατος δύο μικρών παιδιών, του 9χρονου Νταρνέλ και της 2χρονης Μίλα Κάρι.

Σχεδόν 300 κάτοικοι αναγκάστηκαν να μεταφερθούν σε ξενοδοχεία, καθώς η διαρροή του κεντρικού αγωγού ύδρευσης πλημμύρισε τα σπίτια τους με παγωμένο νερό αφήνοντάς τους χωρίς θέρμανση εν μέσω σφοδρού χειμώνα.

Τα δύο παιδάκια πάγωσαν μέχρι θανάτου στο βανάκι όπου ζούσαν με την οικογένειά τους. Η κοινότητα του Ντιτρόιτ ενώθηκε την Τετάρτη για να τιμήσει τις μνήμες τους, σε μια τελετή που οργάνωσε ο δήμαρχος, Μάικ Ντάγκαν.

Πηγή φωτό: Print Screen

Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άννα βάστα γερά

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης