Χάος στις ΗΠΑ από την κακοκαιρία διαρκείας – Δεκάδες νεκροί και χιλιάδες πολίτες στο σκοτάδι

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για νέα επέλαση του χιονιά

Must Read

Μακραίνει ο τραγικός κατάλογος με τους νεκρούς στις Ηνωμένες Πολιτείες από την κακοκαιρία που πλήττει την χώρα επί πολλές ημέρες. Την ίδια ώρα δεκάδες πτήσεις ακυρώνονται καθημερινά ενώ οι διακοπές ρεύματος έχουν βυθίσει στο σκοτάδι χιλιάδες σπίτια και επιχειρἠσεις.

Τουλάχιστον 50 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από το πολικό ψύχος ενώ οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για νέα επέλαση του χιονιά.

Οι χιονοπτώσεις και ο παγετός καθιστούν τους δρόμους ιδιαίτερα επικίνδυνους, εμποδίζουν την αεροπορική κυκλοφορία και οδηγούν στο κλείσιμο σχολείων.

 

Στο Τενεσί, στα ανατολικά των ΗΠΑ, 14 θάνατοι προκλήθηκαν από την κακοκαιρία. Στην Πενσιλβάνια 5 γυναίκες σκοτώθηκαν σε δυστύχημα με ημιρυμουλκούμενο όχημα σε αυτοκινητόδρομο.

Πέντε θάνατοι αναφέρθηκαν στο Κεντάκι ενώ στο Όρεγκον 3 άνθρωποι πέθαναν από ηλεκτροπληξία όταν εναέρια γραμμή μεταφοράς ενέργειας έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό τους κατά την διάρκεια χιονοθύελλας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This