ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΠεσκόφ: Καμία εντολή Πούτιν για παράταση της εκεχειρίας - Βολές στο Κίεβο για παραβίαση

Πεσκόφ: Καμία εντολή Πούτιν για παράταση της εκεχειρίας – Βολές στο Κίεβο για παραβίαση

Πρόκειται να λήξει απόψε τα μεσάνυχτα ώρα Μόσχας (και Ελλάδος)

Ο πρόεδρος της Ρωσίας δεν έχει δώσει εντολή για παράταση της πασχαλινής κατάπαυσης του πυρός στην Ουκρανία. Αυτό δήλωσε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Η εκεχειρία που κήρυξε ο Βλαντίμιρ Πούτιν πρόκειται να λήξει απόψε τα μεσάνυχτα ώρα Μόσχας (και Ελλάδος).

Εντωμεταξύ, εκρήξεις σημειώθηκαν στο ελεγχόμενο από την Ρωσία Ντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας. Το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS, επικαλούμενο τοπικές «υπηρεσίες», μετέδωσε ότι τουλάχιστον 3 εκρήξεις ακούστηκαν στην πόλη.

Το RIA μετέδωσε επίσης ότι τουλάχιστον 3 εκρήξεις κατγράφηκαν μετά τις 09:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδος), επικαλούμενο δημοσιογράφο του στην περιοχή.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε, από την πλευρά του, ότι οι δυνάμεις της Μόσχας συνεχίζουν τα πυρά πυροβολικού και απηύθυνε έκκληση να υπάρξει αληθινή διακοπή των εχθροπραξιών.

https://exchange.glomex.com/video/v-d9bm75qurjuh?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης