«Καλά έκανε» – Πλήρης στήριξη Μαρινάκη στον Τριαντόπουλο για την θρασύτατη πόζα

Με σθένος υπερασπίστηκε τον Χρήστο Τριαντόπουλο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την παρουσία του στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών όπου έγιναν οι ανακοινώσεις για τον νέο σιδηρόδρομο.

Υπενθυμίζεται ότι οι φωτογραφίες με τον Τριαντόπουλο προκάλεσαν αίσθηση και οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον πρώην υφυπουργό ο οποίος διώκεται για το μπάζωμα του τόπου της τραγωδίας των Τεμπών, να φωτογραφίζεται στην υπογραφή συμβάσεων για σιδηροδρομικά έργα.

Σε ερώτηση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης πολιτικών συντακτών, ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε όχι μόνο ότι καλά έκανε ο διωκόμενος Τριαντόπουλος αλλά ισχυρίστηκε ότι τον τιμά κιόλας αυτή η κίνησή του. «Πήγαν οι βουλευτές που εξέλεξαν οι πολίτες και ήθελαν να πάνε. Και καλά έκαναν και πήγαν και καλά έκανε και πήγε ο κύριος Τριαντόπουλος. Τον τιμάει αυτό γιατί εκπροσωπεί τους πολίτες που τον ψήφισαν όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι «στην ελληνική δημοκρατία, όπως και σε κάθε δημοκρατία υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας».

Δείτε επίσης:

O Τριαντόπουλος στην παρουσίαση του… νέου σιδηρόδρομου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μία λέξη περιγράφει το νέο δημοκρατικό βούρκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ μαρινακηδων και τριαντοπουλων: αλητοτσογλαναρια

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης