Ο Γιάννης Απατσίδης, δικηγόρος του Παύλου Πολάκη, απάντησε με ανακοίνωσή του στον υπουργό Υγείας για την ανάρτησή του στα social media. Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε την Τετάρτη στο X / Twitter:
«Σήμερα το πρωί ο
@pavpol2222
προσήλθε στο Δικαστήριο, στην γνωστή Δίκη της μηνύσεως του
@stamatispoulis
για τις συκοφαντίες εναντίον τους για το ΚΕΕΛΠΝΟ και ζήτησε για 6η φορά αναβολή, επικαλούμενος ασθένεια των δικηγόρων του…το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του και δήλωσε ότι η Δίκη θα γίνει σήμερα. Τελικά ο δικηγόρος του φαίνεται πώς έγινε καλά…. και 12:30 θα ξεκινήσει επιτέλους η Δίκη…η συκοφαντία είναι μεγάλο ποινικό αδίκημα και μεγάλη αμαρτία. Στην πραγματικότητα, μετά δόλου και για ίδιον όφελος επιδιώκεις την καταστροφή της ζωής των άλλων και πρέπει να την πολεμούμε παντού και όσο μπορούμε. Όσοι αφ´υψηλού κάνουν κριτική για ζητήματα ύφους, ας σκεφθούν εάν ήταν οι ίδιοι ή μέλη των οικογενειών τους στη θέση μας και για 9 χρόνια δέχονταν όλη αυτή τη λάσπη, πώς θα αντιδρούσαν;….έτσι ήπια και ευγενικά όπως λένε;…δε νομίζω. Όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέει: ας μήν εξισώνουμε επιτέλους τον θύτη με τα θύματα, κάπου υπάρχει και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Όταν το Δικαστήριο εκδώσει την απόφασή του θα σας ενημερώσω.»
Σήμερα το πρωί ο @pavpol2222 προσήλθε στο Δικαστήριο, στην γνωστή Δίκη της μηνύσεως του @stamatispoulis για τις συκοφαντίες εναντίον τους για το ΚΕΕΛΠΝΟ και ζήτησε για 6η φορά αναβολή, επικαλούμενος ασθένεια των δικηγόρων του…το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του και δήλωσε ότι η…
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 30, 2025
Η ανακοίνωση του κ. Απατσίδη
«Αφού ενημερώσω ότι είναι ψευδές το διαδιδόμενο πως ο κύριος Παύλος Πολάκης, εντολέας μου, δήθεν είχε ζητήσει 5 φορές αναβολή, αφού οι τρεις αναβολές δόθηκαν αμιγώς λόγω τήρησης ωραρίου της έδρας και για νομικούς λόγους κατ’ άρθρο 59 ΚΠΔ, και αφού ενημερωθείτε και ενημερώσετε τους Πολίτες πόσες αναβολές έχουν ζητήσει και έχουν λάβει τα κατηγορούμενα στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ σε εκκρεμείς δίκες κακουργημάτων και πλημμελημάτων, για τις οποίες δεν έχουν απαλλαγεί εν συνόλω για νομικούς λόγους, που έχουν χρόνο τέλεσης το 2013 ! , λεκτέα τα εξής:
Χθες ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως το Δικαστήριο του Μονομελούς Πλημ/κείου Αθηνών οφείλει α. Να απορρίψει τυχόν αίτημα αναβολής και β. Να καταδικάσει τον κύριο Παυλος Πολακης , παραβιάζοντας ευρωπαϊκή οδηγία και είναι Νόμος του ελληνικού κράτους.
Σήμερα Εισαγγελέας και Πρωτοδίκης , απέρριψαν το αίτημα αναβολής για λόγους υγείας, απέρριψαν και το αίτημα διακοπής και ερημοδικάζουν Πολίτη και Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, για συκοφαντική δυσφήμηση, για τα μάτια του κυρίου Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο στενός φίλος και συνεργάτης του κυρίου Γεωργιάδη απηλλάγη μεν στην 1η δίκη, με αντίθετη εισαγγελική πρόταση του Εισαγγελέα κυρίου Σπυρίδωνα Παππά, αλλά με σκεπτικό (που συνετάχθη παρά του Προέδρου Εφετών κυρίου Ντόκου) που μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει τους 23 διορισμούς ως ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΟΥΣ, δεχόμενο ότι οι συμβάσεις με το ΚΕΕΛΠΝΟ θα μπορούσαν να είναι και ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ!!!, πράγμα αδιανόητο, ενώ εκκρεμεί και άλλη κατηγορία για περίπου 75 ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΟΥΣ διορισμούς.
Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση του Νόμου του Κράτους Δικαίου και αναδεικνύεται υπόνοια ‐έστω και εσφαλμένη εξαιτίας του κ. Υπουργού-αθέμιτης πειθήνιας εκτέλεσης των επιθυμιών μέλους της Κυβέρνησης.
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος του κυρίου Παύλου Πολάκη
Γιάννης Απατσίδης».
Δείτε επίσης:
- Προειδοποίηση Κακλαμάνη σε Άδωνι και Πολάκη: «Κάνω για πρώτη και τελευταία φορά την επισήμανση αυτή…»
- Βουλή: Οι «χλαπάτσες» του Γεωργιάδη και οι «παπαρ… ές καμαρωτές» του Πολάκη
Ενα ΣΙΧΑΜΑ ( ΑΔΩΝΗΣ ) που το ανεχεται ολη η κοινωνια. Ενα ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ομοιο με αυτο των ΝΑΖΙ του 2ου Παγκ. Πολεμου. Αλλα γενικα η ΝΔ ειναι ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ κομμα. Για αυτο εχει και βουλευτες απο την Χρ.Αυγη.
EISAI MEGALOS KOPANOS