Επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Must Read

Την περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Αθηνά Αηδονά επισκέφθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Η κ. Αηδονά τον υποδέχθηκε έξω από το κτίριο και ακολούθησε κατ’ ιδίαν συνάντηση στο γραφείο της.

Στη συνέχεια μετέβησαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο του σώματος, με αντιπεριφερειάρχες, τομεάρχες και περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Αλληλεγγύη».

Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε επικοινωνία με τον πρώην περιφερειάρχη και νυν Επίτροπο Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού.

«Στη συνάντηση την οποία είχαμε, ενημέρωσα τον κ. Καραμανλή για όλα τα μεγάλα έργα τα οποία εκτελούνται στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», δήλωσε η κ. Αηδονά και συνέχισε:

«Εκείνο το οποίο γνωρίζω είναι ότι ο πρώην πρωθυπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στη δήλωση ότι προσπαθούμε, συνεχίζουμε το έργο το οποίο πραγματοποιήσαμε μέχρι σήμερα, για να επικοινωνήσουμε μία Περιφέρεια εξωστρεφή και, όπως το τονίζουμε διαρκώς, έξυπνη, πράσινη, καινοτόμα. Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε. Το ενδιαφέρον του πρώην πρωθυπουργού είναι έμπρακτο, είναι ουσιαστικό και διαχρονικό και η διάθεσή του να είναι πάντα χρήσιμος σε οτιδήποτε και αν του ζητήσουμε».

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Για δες ρε έναν ήρωα πούχαν βάλει στόχο οι μυστικές υπηρεσίες και φοβήθηκε και από πρωθυπουργός έγινε γευσιγνώστης για να γλυτώσει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This