Μεθυσμένη μεταφέρθηκε μια ανήλικη σε Κέντρο Υγείας

Must Read

Τελευταία όλο και πιο συχνά συναντάμε περιπτώσεις ανηλίκων να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και στην συνέχεια να οδηγούνται για την παροχή ιατρικής βοήθειας. Το τελευταίο περιστατικό «έρχεται» από την Κρήτη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν μία παρέα ανηλίκων στο Πέραμα Μυλοποτάμου πήγαν σε ένα σούπερ μάρκετ και αγόρασαν αλκοόλ.

Στη συνέχεια πήγαν σε ένα πάρκο και άρχισαν να πίνουν με αποτέλεσμα μία 16χρονη να ζαλιστεί έντονα και να χρειαστεί η μεταφορά της στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Ευτυχώς η 16χρονη είναι καλά στην υγεία της και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του σούπερ μάρκετ για πώληση αλκοόλ και ανήλικο.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This