Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις μετά τη δημοσίευση του πορίσματος Καρώνη για την τραγωδία των Τεμπών, με συγγενείς των θυμάτων να μιλούν ανοιχτά για συγκάλυψη και ευτελισμό της Δικαιοσύνης.
Ο Χρήστος Χούπας, πατέρας της Ελπίδας, που άφησε την τελευταία της πνοή στην μοιραία αμαξοστοιχία, ξεσπά μιλώντας για «αγορασμένο πόρισμα» και κάνει λόγο για «κωμωδία που συνεχίζεται». Η απογοήτευση μεγαλώνει καθημερινά, καθώς το πόρισμα δεν λειτούργησε ως εργαλείο κάθαρσης, αλλά ως θρυαλλίδα αγανάκτησης, αφού δεν φαίνεται να αποδίδει ευθύνες στα πολιτικά πρόσωπα που είχαν την ευθύνη για τη λειτουργία και την ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου.
«Η κωμωδία συνεχίζεται. Να σας πω για το πόρισμα; Απλά αγοράστηκε. Κατά παραγγελία», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Δυστυχώς, ζούμε σε μία εποχή που όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται. Προσωπική μου γνώμη ως γονιός είναι ότι αγοράστηκε. Αν φθάσει στο σημείο η κυβέρνηση να μου πει ότι το παιδί μου αυτοκτόνησε, δεν έχω και άλλη επιλογή: θα προσπαθήσω να το καταπιώ και αυτό».
«Σε τι να ελπίζω εγώ κύριοι, να λειτουργήσει η Δικαιοσύνη έτσι;»
Ο χαροκαμένος πατέρας έκανε λόγο και για τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη. «Ξέρετε πώς νιώθω εγώ ως πολίτης όταν πατάω πάνω στα μπάζα των Τεμπών και έρχεται ποιος, ο υπουργός Δικαιοσύνης, και μου λέει ότι δεν υπάρχουν μπάζα! Σε τι να ελπίζω εγώ κύριοι, να λειτουργήσει η Δικαιοσύνη έτσι;», διερωτήθηκε, ενώ ανακοίνωσε ότι ότι αύριο πρόκειται να καταθέσει στη Λάρισα μηνυτήρια αναφορά κατά του πρώην υπουργού, Κώστα Καραμανλή: «Σκοπός της ζωής μου είναι όπως μου κουνάει επί δύο χρόνια ο κύριος Καραμανλής το δάχτυλο, να έρθω κι εγώ στην ευχάριστη θέση – δυστυχώς – να του κουνήσω το δικό μου δάχτυλο. Και θα τον φτάσω μέχρι τον Βόρειο Πόλο. Και έχω και αρκετούς άσους στο μανίκι μου. Εχω στο περίμενε ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ευρώπης».
Κλείνοντας, ο πατέρας της Ελπίδας έκανε σαφές για ακόμη μία φορά που αυτό που θέλουν όλοι οι γονείς, είναι η δικαίωση των παιδιών τους. «Δεν ζητάμε τίποτα άλλο. Εμένα ποσώς με ενδιαφέρει αν πέσει η κυβέρνηση και ποιος είναι κυβέρνηση. Αυτά είναι κουβέντες καφενείου», τόνισε και κατέληξε:
«Εμένα με ενδιαφέρει τι κάνουν στο θέμα μας. Όπου ουσιαστικά ρίχνουν άπλετο σκοτάδι με οποιαδήποτε κίνησή τους (…) Δικαίωση για μένα είναι να πάει ο δολοφόνος του παιδιού μου, που ονομάζεται Κώστας Καραμανλής, στη φυλακή».
Δείτε επίσης:
- Μεγαλώνει η απογοήτευση για το πόρισμα Καρώνη – Τι λένε Άλμα Λάτα και Ηλίας Παπαγγελής
- Τέμπη: Το αληθινό έγκλημα είναι αυταπόδεικτο
Η μαφία εξαγοράζει δικαστές, πραγματογνώμονες, κρατικούς λειτουργούς, εξαφανίζει αρχεία και ανθρώπους, στήνει κληρώσεις, μπαζωνει, αγνοεί αυτόπτες μάρτυρες και τα βοθροκαναλα αναμεταδίδουν τη προπαγάνδα της.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΠΡΕΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΧΕΣΜΕΝΑ ΤΑΧΟΥΝ, ΚΙΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΤΕΜΠΗ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΟΡΕΥΑΝ ΤΣΑΜΙΚΟ.
Η ΚΜΟΝΗ ΛΥΣΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.!!!!
ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ 28/2/2025.
ΜΟΠΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥΣ.!!!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.!!!
Νομιμοποιούν τα κλεμμένα μέσω οφ…ΝΔ εγκληματική συμμορία. Όσο και να κόβετε τα μηνύματα μου , είναι εγκληματική συμμορία!!!
Βρομα παντου ,Κρατος Α.Ε. . Κανενας δεν ντεπεται , εδω στην Μπανανια ολα πουλιουντε ολα αγοραζοντε .Ρωτηστε το PRO NEWS που εχει μπει στο κλιμα .
Είναι απίστευτοι!!!
Εκλογές τωρα
Να ξεβρωμισει ο τόπος