Σταματημό δεν φαίνεται να έχει η κατρακύλα του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, κάνοντας όλες τις λάθος επιλογές και κινήσεις, την ώρα που όλο και περισσότεροι πολίτες της χώρας του τού γυρίζουν την πλάτη, στρεφόμενοι στην εναλλακτική λύση της Μαρίν Λεπέν.
Τελευταίο του κατόρθωμα οι… χαριεντισμοί με τον Έντι Ράμα κατά την επίσκεψή του στα Τίρανα, για την 6η Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, με τον Αλβανό πρωθυπουργό να τον αποκαλεί «βασιλιά Ήλιο», επειδή έτυχε να σταματήσει η βροχή και να ξεπροβάλουν οι πρώτες ηλιαχτίδες την ώρα που ο Γάλλος πρόεδρος έβγαινε από το αυτοκίνητό του.
Ωστόσο, εκεί που οι δυο ηγέτες ξεπέρασαν κάθε όριο, ήταν η στιγμή όπου αποφάσισαν να βαδίσουν πιασμένοι χέρι-χέρι σαν ερωτευμένο ζευγαράκι στην ακροθαλασσιά, αδιαφορώντας (;) πλήρως για το γεγονός ότι το εν λόγω αλλοπρόσαλλο στιγμιότυπο θα γίνει viral.
Emmanuel Macron holds hands with Albanian Prime Minister Edi Rama and walks hand in hand on the red carpet.
It comes amid Macron going viral for a video of Turkish President Erdogan holding his finger during an awkward exchange.
— Oli London (@OliLondonTV) May 18, 2025
Πώς, λοιπόν, να μην υπάρξουν εμπνευσμένες παραλλαγές του εν λόγω ντροπιαστικού σκηνικού, όπως η ακόλουθη, όπου βλέπουμε και τον… καρπό του έρωτά τους;
@noctiman
Δεν φταίνε αυτοί, γιατί τέτοιοι είναι.
Οι μαλακές που τούς ψηφίζουν, πρέπει να λογοδοτήσουν για να μην πω να τούς κοπούν τα χέρια, άντε τά τέτοια