Στις κινηματογραφικές αίθουσες ολόκληρης της Τουρκίας προβάλλεται από σήμερα, 23 Μαΐου, η ταινία «Υπάρχω» για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.
Η ταινία προβάλλεται στην Τουρκία υπό τον τίτλο «Stelios» και κάτω από αυτόν στην αφίσα αναγράφεται το τραγούδι με τον τουρκικό στίχο, με το οποίο ο Στέλιος Καζαντζίδης έγινε γνωστός στη γειτονική χώρα: «Bekledim de gelmedin» (Περίμενα και δεν ήρθες).
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ, οι αφίσες της ταινίας ήδη κοσμούν τους τουρκικούς κινηματογράφους, από άκρη σε άκρη της χώρας, όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, όπως η Άγκυρα και η Σμύρνη, αλλά ακόμη και σε μικρές πόλεις κοντά στα σύνορα με τη Συρία και το Ιράκ.
Η πρεμιέρα έγινε χτες, 22 Μαΐου, στην Κωνσταντινούπολη σε μία ειδική προβολή που παρακολούθησαν ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας πρέσβης Κωνσταντίνος Κούτρας, διπλωμάτες, Έλληνες και Τούρκοι δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και Έλληνες που ζουν και εργάζονται στην Πόλη.
Η ταινία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό και χειροκροτήθηκε θερμά μετά την προβολή, η οποία έγινε σε μία κατάμεστη κινηματογραφική αίθουσα που βρίσκεται δίπλα στο Σισμανόγλειο Μέγαρο του ελληνικού Γενικού Προξενείου στο Πέρα.
Διαβάστε επίσης: