«Μουδιασμένο» παραμένει το Χαϊδάρι από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί, στην περιοχή του Δάσους, όπου ένας 50χρονος έσφαξε την ηλικιωμένη μητέρα του και στη συνέχεια ενημέρωσε τις Αρχές.
Πράγματι, αστυνομικοί που έφτασαν στην οδό Σωκράτους, λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί, και όταν μπήκαν στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου της πολυκατοικίας όπου έμενε η οικογένεια, αντίκρισαν την 84χρονη, νεκρή, σε μία «λίμνη» αίματος και αμέσως απέκλεισαν το χώρο και φόρεσαν χειροπέδες στον μητροκτόνο, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε το μαχαίρι, με το οποίο φέρεται να τραυμάτισε τη μητέρα του στο λαιμό κι εστάλη αμέσως στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ, ώστε να πραγματοποιηθεί η εξέτασή του.
Σε σοκ οι γείτονες
Την ίδια ώρα, η γειτονιά βρίσκεται σε σοκ, με κατοίκους να περιγράφουν στους αστυνομικούς, πως επρόκειτο για μία ήσυχη οικογένεια, που δεν είχε δώσει δικαιώματα.
«Ήταν πολύ ήσυχη οικογένεια αλλά μέσα στο σπίτι του καθενός δεν γνωρίζεις τι μπορεί να συμβαίνει. Η γυναίκα είχε πρόβλημα υγείας. Τον γιο της γυναίκας τον είδα την Τετάρτη στην λαϊκή, ψωνίζαμε μαζί. Ήταν συμμαθητής του γιου μου», δήλωσε μία γυναίκα, που μένει μόλις λίγα μέτρα μακριά από το διαμέρισμα της φρίκης.
Από την πλευρά της άλλη γειτόνισσα δήλωσε πως ο μητροκτόνος φρόντιζε την μητέρα του, η οποία δεν κυκλοφορούσε πλέον έξω, αλλά παρέμενε στο σπίτι.
«Ήταν από τις πιο ήσυχες οικογένειες, δεν είχε ακουστεί ποτέ τίποτα. Την πρόσεχε την μαμά του ο 50χρονος. Πριν λίγες ημέρες είχαν πάει στο νοσοκομείο, τον είχαμε ρωτήσει πώς ήταν η μητέρα του και μας είχε πει “μία χαρά”. Η μητέρα του δεν έβγαινε πλέον στο μπαλκόνι όπως παλιά, δεν μπορούσε. Ήταν ήσυχοι άνθρωποι, 31 χρόνια που είμαι εδώ δεν είχαμε ακούσει ποτέ τίποτα. Τη μητέρα του έχω να τη δω 5 χρόνια έξω. Τον τελευταίο καιρό ο 50χρονος δεν πρέπει να εργαζόταν, ίσως δούλευε μαύρα χωρίς ένσημα για να βγάλει τα έξοδα του», ανέφερε.
Την αίσθηση πως ο 50χρονος πρόσεχε την μητέρα του, είχε ακόμη μία γειτόνισσα, που νωρίτερα σήμερα το πρωί προχώρησε σε δηλώσεις. «Ήταν από τους πιο ήσυχους ανθρώπους στη γειτονιά, δεν είχε ακουστεί ποτέ τίποτα. Την πρόσεχε τη μαμά του. Πριν μια βδομάδα είχαν πάει στο νοσοκομείο και πήγαν όλα καλά. Και σήμερα το πρωί ακούσαμε τα περιπολικά και ότι την μαχαίρωσε στον λαιμό. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι», υποστήριξε.
Δείτε επίσης: