ΑΡΧΙΚΗMEDIAΈξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Πορτοσάλτε

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Πορτοσάλτε

«Για να πεις "πατσαβούρα" την σημαία ενός μαχόμενου κράτους που βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού»

Εξεμάνη την Παρασκευή ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τις δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε για την παλαιστινιακή σημαία. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ την χαρακτήρισε «πατσαβούρα» σχολιάζοντας τα μέλη της Νέας Αριστεράς που την άπλωσαν στην Ακρόπολη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την Γάζα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε και δήλωσε για τον Πορτοσάλτε: «Η σημαία ενός πολύπαθου λαού να λέγεται “πατσαβούρα” και να λέω “διαφωνώ”; Δεν μπορείς να το λες αυτό. Υπήρχε περίπτωση ένας άνθρωπος με στοιχειώδη αισθητική, πολιτική ωριμότητα και κοινωνικότητα να πει «διαφωνώ»; Δεν γίνεται», είπε αρχικά και συνέχισε:

Τον αποκάλεσε «πατσαβούρα»

«Λέει το σύμβολο ενός μαχόμενου λαού, που κοιτάει να επιβιώσει και δέχεται αυτήν την επίθεση και χάνει τα γυναικόπαιδά του, «πατσαβούρα». Δεν είναι ότι το υλικό ήταν από πατσαβούρα. Για να πεις «πατσαβούρα» την σημαία ενός μαχόμενου κράτους που βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού, πρέπει να είσαι πολύ πατσαβούρα, αδερφέ μου».

«Το δράμα της Παλαιστίνης, εκτός από την γενοκτονία, είναι ότι την πιάνει στο στόμα του ο Πορτοσάλτε. Είναι δυνατόν;» κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://exchange.glomex.com/video/v-da9adf3kc4r5?integrationId=40599w17mbz7o7uw

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης