Με τον… αέρα του Γιουσέιν Μπολτ ο Ντουπλάντις σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ!

Must Read

Δώρο ένα παγκόσμιο ρεκόρ έκανε στους συμπατριώτες του ο Αρμάντ Ντουπλάντις. Στην Στοκχόλμη στη σειρά των αγώνων του «Ντάιμοντ Λιγκ» πέρασε τα 5μ.28 και βελτίωσε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ που ήταν 6μ.27 από τις 28 Φεβρουαρίου στο Κλεμόν Φεράν.


Πριν τον αγώνα ο Σουηδός άλτης είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να φωτογραφηθεί με έναν άλλο τεράστιο αθλητή τον Γιουσέιν Μπολτ που απόμαχος πια απολαμβάνει τους αγώνες ως θεατής (κεντρική φωτογραφία).


Στο ίδιο αγώνισμα πήρε μέρος και ο Εμμανουήλ Καραλής, αλλά έμεινε μακριά από τις γνωστές του επιδόσεις. Πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5μ.60, άφησε τα 5μ. 70 αλλά είχε δύο άκυρες στα 5μ.80. Άφησε τοπ ύψος αυτό για μια ακόμα προσπάθεια στα 5μ.90, δεν πέρασε τον πήχη και κατατάχτηκε 8ος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This