ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΞέσπασε ο Φιλιππίδης κατά του Μπιμπίλα: «Έγινε βουλευτής το ανέκδοτο του ελληνικού θεάτρου»

Ξέσπασε ο Φιλιππίδης κατά του Μπιμπίλα: «Έγινε βουλευτής το ανέκδοτο του ελληνικού θεάτρου»

Σε εξέλιξη είναι η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για τις δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος συναδέλφων του. Ο ηθοποιός, που σήμερα απολογείται για τα όσα του αποδίδονται, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Σπύρο Μπιμπίλα, χαρακτηρίζοντάς τον «το ανέκδοτο του ελληνικού θεάτρου που έγινε βουλευτής».

 

Κατά την διάρκεια της απολογίας του, ο Πέτρος Φιλιππίδης επανέλαβε την άποψή του πως οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι αποτέλεσμα οργανωμένης προσπάθειας να τον απομακρύνουν από τον καλλιτεχνικό χώρο, υπονοώντας ότι πίσω από αυτές βρίσκονται προσωπικά συμφέροντα. Αξιοσημείωτο είναι πως στο παρελθόν διατηρούσε στενή φιλία και συνεργασία με τον Σπύρο Μπιμπίλα, γεγονός που, όπως ανέφερε, εντείνει την πικρία του.

«Ζω αυτή την κατάσταση πέντε χρόνια, με φυλακές και αποκλεισμό. Ήμουν εξόριστος μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Πού να πάω; Τι να κάνω; Αφήστε με να μιλήσω ελεύθερα. Όλα είναι για τα λεφτά και τις θέσεις. Ο Μπιμπίλας, που τον αγαπούσα και τον στήριζα, έγινε βουλευτής. Το ανέκδοτο του ελληνικού θεάτρου! Και δεν θέλετε να ακούσετε την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας αντιδράσεις στο ακροατήριο.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης