Ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας σε παρέμβαση του στο «Πρωινό» αναφορικά με την αγωγή που έχει καταθέσει σε βάρος της πρώην συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά «Είναι μία αγωγή αποκτημάτων, διότι κατά τη διάρκεια του γάμου μας είχαν αποκτηθεί κάποια ακίνητα που είναι στο όνομα της κ. Πολυζωγοπούλου. Έχουν αγοραστεί με χρήματα δικά μου και υπήρχε άρνηση στο να μου τα επιστρέψει».
Παράλληλα τόνισε πως «Είναι δικά μου αποκτήματα. Με βάση το νόμο τεκμαίρεται το ποσοστό συμμετοχής, δε χρειάζεται απόδειξη. Δε θα μπω εγώ σε διαδικασία να σας πω νούμερα. Ζητάω με την αγωγή μου τα ποσοστά μου στα ακίνητα, τα οποία μεταφράζονται σε κάποιο ποσό. Αυτό που έχω αναφέρει είναι ότι υπήρχαν κάποιες δαπάνες από τον οικογενειακό προγραμματισμό, που δεν ήταν φυσιολογικές και μάλιστα, επειδή ήταν χρήματα που προέρχονταν από τη δική μου εργασία, κάνω μία αναφορά για να καταλάβει ο δικαστής όταν πάρει το δικόγραφο».
Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής Τάσος Τεργιάκης, ανέφερε ότι ο Απόστολος Λύτρας ζητά 1.000.000 ευρώ από την Σοφία Πολυζωγοπούλου.