ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑ«Βόμβα»! Παραιτήθηκε η Βούλα Δημητριάδου από την εκπροσώπηση της Μουρτζούκου

«Βόμβα»! Παραιτήθηκε η Βούλα Δημητριάδου από την εκπροσώπηση της Μουρτζούκου

Εξελίξεις «φωτιά» στην υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου, καθώς μόλις έγινε γνωστό ότι η δικηγόρος της Βούλα Δημητριάδου παραιτήθηκε από την εκπροσώπηση της 24χρονης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η γνωστή δικηγόρος, αναφέρει ότι ο λόγος που εγκαταλείπει την 24χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση των νεκρών βρεφών στην Αμαλιάδα, είναι ότι… δεν μπορεί όπως λέει, να συνεννοηθεί μαζί της.

Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου προχώρησε σε μία δήλωση που δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά.  Η ίδια, μιλώντας στο OPEN, ανέφερε πως «η κατάθεσή μου θα γράψει ιστορία» ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεών της απειλεί ανοιχτά κάποιο άλλο άτομο, χωρίς να το κατονομάζει, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «αν μπω φυλακή θα πάω και άλλον μαζί μου».

https://exchange.glomex.com/video/v-daunn0wpdjux?integrationId=40599w17mbz7o7uw

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δήλωση αυτή προκαλεί φυσικά πολλά ερωτηματικά καθώς 24χρονη διατρανώνει από την πρώτη στιγμή πως είναι αθώα και τα πέντε παιδιά παρουσία μόνο εκείνης πέθαναν από φυσικά αίτια, ωστόσο με τα λόγια αυτά δείχνει πως μπορεί να ενοχοποιήσει και άλλο άνθρωπο, με άγνωστη αιτία.

https://exchange.glomex.com/video/v-davn45wynghd?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης