Λάβρος ο Αμερικανός πρόεδρος! Ο 33χρονος υποψήφιος δήμαρχος των Δημοκρατικών της Νέας Υόρκης, Ζοχράν Μαμντάνι, βρέθηκε στο στόχαστρο του Ντόναλντ Τραμπ και έγραψε στο Truth Social:
«Επιτέλους συνέβη, οι Δημοκρατικοί πέρασαν την γραμμή. Ο Ζοχράν Μαμντάνι, ένας 100% παρανοϊκός κομμουνιστής, μόλις κέρδισε τις εσωκομματικές εκλογές των Δημοκρατικών και είναι καθ’ οδόν για να γίνει Δήμαρχος. Έχουμε δει Ριζοσπάστες της Αριστεράς στο παρελθόν, αλλά αυτό αρχίζει να γίνεται γελοίο. Είναι ΑΠΑΙΣΙΟΣ στην εμφάνιση, η φωνή του είναι ενοχλητική, δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνος, έχει τη στήριξη της Αλεξάντρια Οκάζιο Κορτέζ και των άλλων 3 Ηλιθίων, και ακόμα κι ο Μεγάλος Παλαιστίνιος Γερουσιαστής μας, ο Κλαψιάρης Τσακ Σούμερ, σέρνεται πίσω του. Ναι, αυτή είναι μια σημαντική στιγμή στην Ιστορία της Χώρας μας!»
Η απάντηση του Μαμντάνι
«Ξέρετε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος Τραμπ σχολιάζει εμένα, και τον ενθαρρύνω -όπως ενθαρρύνω κάθε Νεοϋορκέζο- να ενημερωθεί για τις πραγματικές πολιτικές μου, με στόχο να γίνει η πόλη πιο προσιτή» δήλωσε στο ABC News.
Δείτε επίσης:
ο ανθρωπος εχει ξεφυγει εντελως!Τον τραμπ εννοω!