Πυρκαγιά στην Χαλκιδική – Ήχησε 112 για εκκένωση

Σε δασική έκταση στην περιοχή Βουρβουρού

Must Read

To 112 ήχησε το απόγευμα της Τετάρτης στην Χαλκιδική για εκκένωση. Φωτιά κατακαίει σε δασική έκταση στην περιοχή Βουρβουρού του Δήμου Σιθωνίας.

 Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής κινητοποιήθηκε άμεσα. Στο σημείο επιχειρούν 65 πυροσβέστες με 20 οχήματα και 2 πεζοπόρα τμήματα. Από αέρος συνδράμουν 8 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Από το 112 εστάλη μήνυμα στους κατοίκους: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή απομακρυνθείτε προς Νικήτη».

Πηγή φωτό: Print Screen

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This