Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι τρείς δράστες της διάρρηξης- κλοπής κατοικίας στην Νέα Ερυθραία που έγινε τον Μάρτιο του 2025 και συνελήφθησαν στην Αστυπάλαια.
Οι τρείς συλληφθέντες είναι αλλοδαποί, δύο άνδρες και μια γυναίκα, 37, 39 και 42 ετών κατηγορούμενοι για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία.
Κατηγορούνται πως εισήλθαν πρωινές ώρες στην εν λόγω οικία και αφαίρεσαν πλήθος χρυσαφικών, κοσμημάτων, ρολογιών και ηλεκτρονικών συσκευών με το οικονομικό όφελος να υπολογίζεται στο χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ.
Στην κατοχή της 39χρονης συλληφθείσας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που είχαν αφαιρεθεί κατά την διάρρηξη της οικίας, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Διαβάστε επίσης: