Ξάνθη: Πνιγμός η αιτία θανάτου των δύο ανηλίκων – Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστική

Must Read

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, οι δύο 16χρονοι έχασαν την ζωή τους εξαιτίας πνιγμού.

Βάσει της νεκροψίας που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης τα δύο παιδιά πνίγηκαν τις απογευματινές ώρες της Κυριακής στα νερά του ποταμού Κόσυνθου ενώ από την εξέταση δεν διαπιστώθηκαν κακώσεις ούτε εξωτερικά ή εσωτερικά τραύματα.

Το σενάριο που εξετάζεται είναι πως ένας 16χρονος βούτηξε πρώτος στο ποτάμι και άρχισε να πνίγεται και στη συνέχεια βούτηξε και ο δεύτερος για να τον βοηθήσει αλλά κανένα από τα δυο παιδιά δεν τα κατάφεραν. Τέλος να σημειωθεί ότι οι θάνατοι των παιδιών τοποθετούνται χρονικά μεταξύ τους την ίδια ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο ξαδέρφια είχαν φύγει από τα σπίτια τους το απόγευμα της Κυριακής για να πάνε βόλτα και στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη τους.

Φωτό Αρχείου

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This