Νότια Κορέα: Η σφοδρή κακοκαιρία άφησε πίσω της 14 νεκρούς

Κατολισθήσεις και πλημμύρες προκάλεσαν σφοδρές βροχοπτώσεις

Must Read

Στους 14 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει για τέταρτη ημέρα τη Νότια Κορέα, σύμφωνα με τις αρχές.

Εικόνες χάους και καταστροφής προκάλεσαν οι σφοδρές βροχοπτώσεις που οδήγησαν σε πλημμύρες και κατολισθήσεις. Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και σπίτια γκρεμίστηκαν οδηγώντας στον θάνατο 14 ανθρώπους, ενώ άλλοι 12 αγνοούνται.

Σύμφωνα με σημερινή πρόβλεψη της κυβερνητικής μετεωρολογικής υπηρεσίας της χώρας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σήμερα είναι πιθανό οι βροχοπτώσεις να σταματήσουν και η χώρα να μπει σε κλοιό καύσωνα.

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις, οι οποίες είχαν σαρώσει προηγουμένως νότια τμήματα της Νότιας Κορέας, μετακινήθηκαν βόρεια στη διάρκεια της νύχτας, επισημαίνει η ίδια υπηρεσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This