Φρίκη στη Σέριφο: 27 πρόβατα πέθαναν κλειδωμένα σε εκκλησάκι χωρίς νερό

Το περιστατικό έχει προκαλέσει οργή σε κατοίκους και φιλοζωικές οργανώσεις

Must Read

Σοκ και φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη ενός αποτρόπαιου περιστατικού κακοποίησης και βασανιστικού θανάτου ζώων στη Σέριφο, όπου 27 πρόβατα βρέθηκαν νεκρά και στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο μέσα σε κλειδωμένο εκκλησάκι, χωρίς τροφή και νερό.

Σοκαριστικό περιστατικό στη Σέριφο: 27 πρόβατα πέθαναν κλειδωμένα χωρίς νερό μέσα σε εκκλησάκι. Οργή και ζημιές στον Ναό της Αγίας Τριάδας.Το τραγικό γεγονός έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση της Γερόντισσας Ανθοδόχης, η οποία περιγράφει πως άγνωστοι δράστες έκλεισαν τα ζώα σε μια μικρή αποθήκη του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας, στην περιοχή Φάρος – Μέσα Ακρωτήρι, αφαιρώντας μάλιστα τα βαρέλια που περιείχαν το νερό τους.

Σοκαριστικό περιστατικό στη Σέριφο: 27 πρόβατα πέθαναν κλειδωμένα χωρίς νερό μέσα σε εκκλησάκι. Οργή και ζημιές στον Ναό της Αγίας Τριάδας.«Σε ένα φαινομενικά ήρεμο νησί εν έτει 2025, όπου οι φιλοζωικές οργανώσεις παλεύουν για την προστασία των ζώων, κάποιοι επιτήδειοι διέπραξαν ένα έγκλημα χωρίς προηγούμενο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Γερόντισσα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Σοκαριστικό περιστατικό στη Σέριφο: 27 πρόβατα πέθαναν κλειδωμένα χωρίς νερό μέσα σε εκκλησάκι. Οργή και ζημιές στον Ναό της Αγίας Τριάδας.Η ανάρτηση συνοδεύεται από εικόνες που προκαλούν σοκ, δείχνοντας τα άτυχα ζώα νεκρά μέσα στον χώρο, ο οποίος φέρεται να ήταν κλειδωμένος επί ημέρες, χωρίς δυνατότητα διαφυγής ή επιβίωσης. Η κατάσταση των ζώων δείχνει βασανιστικό θάνατο από ασφυξία, δίψα και θερμοπληξία.

Ζημιές και βεβήλωση στον ναό

Εκτός από τη φρικτή κακοποίηση των ζώων, αναφέρονται εκτεταμένες ζημιές στον Ναό της Αγίας Τριάδας: σπασμένα παράθυρα και πόρτες, αλλά και βεβήλωση του κελιού της μακαριστής Γερόντισσας Ανθούσας, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη αγανάκτηση στην τοπική κοινωνία.

Η Γερόντισσα Ανθοδόχη κάνει λόγο για «αθεοφόβους» και καλεί σε πνευματική εγρήγορση, εκφράζοντας την ελπίδα να αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά και τη χριστιανική συγχώρεση:

«Ο Θεός να ελεήσει όσους το έκαναν».

Έρευνες ζητούν οι κάτοικοι – Παρέμβαση αναμένεται

Το περιστατικό έχει προκαλέσει οργή σε κατοίκους και φιλοζωικές οργανώσεις, που ζητούν άμεση παρέμβαση των Αρχών για τη διερεύνηση της υπόθεσης και την εξιχνίαση των δραστών.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Σοκαριστικό περιστατικό στη Σέριφο: 27 πρόβατα πέθαναν κλειδωμένα χωρίς νερό μέσα σε εκκλησάκι. Οργή και ζημιές στον Ναό της Αγίας Τριάδας.Οι πολίτες ζητούν να ληφθούν μέτρα για την προστασία των ζώων, αλλά και για την ασφάλεια των ιερών χώρων, σε ένα νησί που μέχρι πρότινος θεωρούνταν πρότυπο ηρεμίας και φιλοξενίας.

*Φωτογραφίες Facebook Η μαγική Σέριφος των 4 εποχών

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This