Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 17.00 το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθηνών – Λαμίας όταν δύο νταλίκες συγκρούστηκαν στο ύψος της Αγίας Παρασκευής.
Σύμφωνα με το ilamia.gr, τα δύο βαρέα οχήματα που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μια νταλίκα έπεσε στην άλλη που προπορεύονταν και ο Έλληνας οδηγός εγκλωβίστηκε στην καμπίνα με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του.
Το ρεύμα προς Λαμία έκλεισε καθώς η νταλίκα ήταν φορτωμένη με αλεύρι, το οποίο σκόρπισε στην άσφαλτο. Η κυκλοφορία γίνεται με εκτροπή των οχημάτων από τον κόμβο της Αγίας Μαρίνας μέχρι και τον κόμβο της Αγίας Παρασκευής.
Δείτε επίσης:
- Επτά μήνες φυλάκιση για το ζευγάρι των «influencers» στα Χανιά
- Όσο υπάρχουν άνθρωποι – Πολίτης της Κω προσφέρεται να κάνει αυτό που έπρεπε να είχε ήδη κάνει η κυβέρνηση
- Σαντορίνη: Ελεγκτές της ΑΑΔΕ παρίσταναν τους τουρίστες και μοίρασαν πρόστιμα σε ημερήσιες κρουαζιέρες