Η Βρετανία βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα εφιαλτικό σκάνδαλο, που αποκαλύπτει με τον πιο σκληρό τρόπο τις συνέπειες της ανεξέλεγκτης μαζικής παράνομης μετανάστευσης.
Η Έρευνα για τις συμμορίες βιαστών (Rape Gang Inquiry) έδωσε στη δημοσιότητα μία από τις πιο εκτενείς έρευνες γύρω από τα διαβόητα κυκλώματα βιαστών που δρουν σε όλη τη χώρα, αποκαλύπτοντας πως σε 85 τοπικές αρχές έχουν καταγραφεί ή καταγράφονται μέχρι σήμερα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από συμμορίες.
Βρετανία: Σκάνδαλο χωρίς προηγούμενο
Η έρευνα, που βασίστηκε σε χιλιάδες αιτήματα πληροφόρησης και καταθέσεις θυμάτων, μαρτυρά ένα μοτίβο εγκληματικής δράσης:
- Στοχοποίηση ανήλικων κοριτσιών από συμμορίες,
- Συντριπτικά στοιχεία για εμπλοκή κυρίως Πακιστανών ανδρών,
- Συστηματική αδιαφορία ή ακόμα και συγκάλυψη από τις τοπικές αρχές.
Πρόκειται για μια υπόθεση που ξεκινά από τη δεκαετία του ’60 και φτάνει μέχρι σήμερα, με κρούσματα σε πόλεις από το Αμπερντίν έως το Πλίμουθ και από το Άντριμ έως το Καντέρμπουρι.
Επιζώντες και μαρτυρίες
Εκατοντάδες επιζώντες, συγγενείς και μάρτυρες έχουν πλησιάσει την επιτροπή καταθέτοντας συγκλονιστικές ιστορίες. Η ίδια η έρευνα συνεργάζεται με ειδικούς ψυχολόγους για να στηρίξει τα θύματα, ενώ ταυτόχρονα συγκεντρώνει αποδείξεις που θα παρουσιαστούν σε δημόσιες ακροάσεις αργότερα μέσα στη χρονιά.
Πολιτική διάσταση
Ο βουλευτής Ρούπερτ Λόου, πρόεδρος της έρευνας, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αδρανεί: «Η έρευνά μας δείχνει ότι το σκάνδαλο είναι πολύ πιο εκτεταμένο απ’ όσο νομίζαμε – εκατοντάδες χιλιάδες ζωές έχουν καταστραφεί από συμμορίες βιαστών, κυρίως πακιστανικής καταγωγής. Η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί δράση, αλλά οι υποσχέσεις μένουν κενές. Τώρα είναι η ώρα της δικαιοσύνης».
Το ζήτημα ανέδειξε και ο Έλον Μασκ, ο οποίος εδώ και καιρό κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την Βρετανία και την Ευρώπη και προωθεί φωνές που αντιστέκονται σε όσους στοχεύουν στην αλλοίωση και την καταστροφή της ευρωπαϊκής ταυτότητας και των εθνών- κρατών
Η βαθύτερη κρίση
Η υπόθεση αυτή φωτίζει μια σκοτεινή πτυχή της βρετανικής κοινωνίας, όπου η ανεξέλεγκτη μετανάστευση συνδυάστηκε με τη δειλία και την αδράνεια των τοπικών αρχών. Η αδιαφορία των θεσμών άφησε χώρο σε εγκληματικά δίκτυα να δρουν ανενόχλητα, καταστρέφοντας ζωές και δημιουργώντας μια βαθιά πληγή στην κοινωνική συνοχή.
Η Βρετανία βρίσκεται μπροστά σε μια οδυνηρή αλήθεια: η πολιτική «ανοιχτών συνόρων» και η ιδεολογική τύφλωση απέναντι στην παράνομη μετανάστευση επέτρεψαν τη γέννηση ενός εφιάλτη που τώρα αποκαλύπτεται σε όλο του το μέγεθος. Το ερώτημα πλέον είναι αν η πολιτική ηγεσία θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ή θα συνεχίσει την αδράνεια που επέτρεψε αυτήν την τραγωδία.
Δείτε Επίσης:
Ένα μεγάλο Μπράβο που ανεβάσατε αυτή την είδηση.
Δυστυχώς δεν γνωρίζουν πολλοί τι γίνεται στη βρετανικά οπού η μεταναστευτική κρίση είναι τεράστια έχει αλλάξει μορφή και διακυβεύεται η ύπαρξη των βρετανών πλέον μέσα στην ιδιά τη χωρά τους.
Το αποσιωπούν αυτό το τεράστιο θέμα όλοι οι μπουκωμένοι με μαύρο χρήμα (από τις κυβερνήσεις) δημοσιογράφοι και ΜΜΕ εδώ αλλά και στο εξωτερικό.
Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι συντηρητικοί και εργατικοί είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα δε διαφέρουν πολιτικά οι βρετανοί κατάφεραν να κατεβάσουν τους διεφθαρμένους συντηρητικούς απογοητευμένοι για όλα όσα τους έκαναν και πίστεψαν οτι οι εργατικοί θα είναι πιο σοβαροί δυστυχώς όμως αποδείχτηκαν συνεχιστές του ιδίου έργου με τους προηγουμένους.
Οι μουσουλμάνοι μετανάστες με τις αισχρές αυτές πράξεις τους όπως συστηματικοί βιασμοί προσπαθούν να εκφοβίσουν να τρομοκρατήσουν και ουσιαστικά να καταφέρουν να κυριαρχήσουν μέσα στις πόλεις της χωράς αυτής σε αρκετές από αυτές έχουν σχεδόν πλήρη έλεγχο στις τοπικές αρχές με δικούς τους δήμαρχους γιατί είναι πλειοψηφία σε σχέση με τους γηγενής.
Αυτά που βλέπουμε να γίνονται εκεί είναι εικόνες από το δικό μας μέλλον και κυρίως αυτό που είναι εντελώς ξεκάθαρο ότι πλέον δεν υπάρχουν δεξιοί ή αριστεροί πολιτικοι, όλοι επιτελούν το ίδιο έργο όσο αφορά την καταστροφή των εθνών, κρατών και απορρύθμιση εθνικών οικονομίων κυρίως στη Ευρώπη.
Η Ευρώπη τελειώνει και φαίνεται σαν να είναι εάν κοινωνικοοικονομικό πείραμα όλο αυτό που συμβαίνει εμπνευσμένο από πανούργους μισάνθρωπους ψεύτες πολιτικούς και διαστρεμμένους τύπου Σβαμπ που λαμβάνουν ….Πρωτοβουλία Παγκόσμιου Ανασχεδιασμού…. για όλους εμάς τους πλεμπέους χωρίς καν ψευδεπίγραφα – δημοκρατικά να μας ρωτήσουν.
Καποια στιγμη θα μαθουμε τους τροπους τους και την κουλτουρα τους οι Ευρωπαιοι και θα αφομοιωθουμε. Εχουν συγκεκριμενη οπτικη και θα μας παρει χρονο να συνηθισουμε εδω στην Ευρωπη. Χρονος χρειαζεται και υπομονη. Καθε αρχη και δυσκολη αλλα μετα συνιθιζεις.